De Brave browser & BAT groeien keihard door

Brave
Brave bestaat al een tijdje, op 20 januari 2016 lanceerde men de eerste versie, maar inmiddels is de browser bezig met een stevige opmars. Lees meer »

Tags: ,

Geen reacties


De meest populaire sites, van 1996 – 2019

Ruim 8 minuten aan Internet historie…

Geen reacties


Autoblogger zegt DAG!

Het eerste artikel op Autoblog schreef ik in november 2004. Vandaag schrijf ik de laatste. Lees meer »

Tags:

6 Reacties


De 3 populairste Nederlandse artikelen van 2017

Gemeten naar het aantal shares/likes via Trendr. Lees meer »

Geen reacties


De toekomst van het web

Op stalz.com staat een erg goed artikel over Facebook en Google. Het gaat over het Internet sinds 2014 en de zeer belangrijke rol die Facebook (FB), Google (GOOG) en Amazon (AMZN) daarin spelen. Wat is hun doel, wat is hun strategie…

Tags: , , ,

Geen reacties


Website hijacks via iOS telefoons; Facebook en Whatsapp


De laatste dagen komen er via diverse Nederlandse sites allerlei popups/redirects voorbij. Een Facebook-popup is de meest voorkomende. Lees meer »

Tags: ,

Geen reacties


VP9 video binnenkort op Youtube

Het nieuwe videoformaat VP9 zou ruim twee keer zo efficiënt zijn als de veelgebruikte H.264 codec. Die laatste is al erg efficiënt (mp4), maar als de bestandsgrootte halveert dan scheelt dat nogal in de bandbreedtekosten! YouTube krijgt later dit jaar VP9-ondersteuning. Tevens zullen Chrome en Opera binnenkort standaard de open source videocodec VP9 ondersteunen. Lees meer »

Tags: , ,

Geen reacties


Metal Gear: 25 jaar oud!


Metal Gear, de populaire gameserie van Konami die wereldwijd meer dan 31 miljoen keer is verkocht, bestaat 25 jaar! Lees meer »

Tags: , , ,

Geen reacties


Reizen, sociale media en lokale tips

Een trend in de reisbranche is SoLoMo, kort voor Social, Local en Mobile. De mening van vrienden en kennissen wordt immers hoog gewaardeerd als het gaat om keuzes, met name bij het zoeken naar nieuwe bestemmingen en reizen. Deze aanbevelingen komen voor een groot deel via sociale media. Een onderzoek van Google geeft aan dat maar liefst 53% van de reizigers in 2011 tijdens het reizen online foto’s delen met vrienden en familie, dat percentage zal alleen maar toenemen. Lees meer »

Tags: , ,

Geen reacties


Spitfire vrouwen

Tijdens de Tweede Wereldoorlog was er een opmerkelijke groep vrouwelijke piloten, ze vochten tegen alle verwachtingen in voor het recht om te helpen in de oorlog. Zonder deze “Spitfire Women” had de oorlog nooit gewonnen kunnen worden, zo claimt de BBC. Ze hebben er een nieuw programma over gemaakt.

Geen reactiesSetPageWidth